Het managen van 80 campagnes en 100 projecten met monday.com

Heutink

80 campagnes en 100 projecten per jaar

De marketingafdeling is al over stag!

0

Dagelijkse gebruikers

Die gebruik maken van de tool

0

Medewerkers

Een organisatie met 500 medewerkers

0

Campagnes per jaar

Van start tot oplevering in monday.com

0

Projecten per jaar

Voor alle doelgroepen die Heutink bedient

Over Heutink

Monday.com is in 2021 geïntroduceerd bij Heutink om de verhuizing van Heutink te ondersteunen. Een gigantisch project. 200 medewerkers kregen een nieuwe werkplek. Totaal zijn kantoor (5.500m2), hoogbouw magazijn (4.000m2) en distributie (19.000m2) op één locatie ondergebracht.

Niet alleen de Heutink collega’s werken in monday.com, maar ook alle andere partijen die ondersteunen bij de verhuizingen hebben toegang tot monday.com. Zo is het voor iedereen inzichtelijk wat de status is en wat er nog moet worden gedaan. Mede op basis van de goede ervaringen tijdens de verhuizing, wordt besloten om monday.com verder te introduceren binnen Heutink. De marketing afdeling is de eerste die het oppakt.

Marketeers in monday.com

Alle marketeers werken nu samen in monday.com waardoor er overzicht is over alle projecten die lopen, de belasting op de afdeling en wie wat nog kan oppakken. Veel campagnes kennen standaard processen. Dit is ingeregeld in monday.com, waarbij als een nieuwe campagne wordt opgestart, alle taken en milestones worden uitgezet. Door automatiseringen worden nadat taken zijn afgerond allerlei andere taken, mails, etc geautomatiseerd verstuurd waardoor een enorme tijdsbesparing kan worden gerealiseerd.

Campagnemanagement

Heutink beheert eenvoudig haar campagnes, projecten en interne werkzaamheden op dagelijkse basis.

Inzicht en overzicht

Heutink heeft realtime inzicht en overzicht in de werkzaamheden per persoon, doelgroep en afdeling. Een totaalplanning dus!