Het managen van 80 campagnes en 100 projecten met monday.com

Heutink

80 campagnes en 100 projecten per jaar

De marketingafdeling is al over stag!

0

Dagelijkse gebruikers

Die gebruik maken van de tool

0

Medewerkers

Een organisatie met 500 medewerkers

0

Campagnes per jaar

Van start tot oplevering in monday.com

0

Projecten per jaar

Voor alle doelgroepen die Heutink bedient

Over Heutink

Monday.com is in 2021 geïntroduceerd bij Heutink om de verhuizing van Heutink te ondersteunen. Een gigantisch project. 200 medewerkers kregen een nieuwe werkplek. Totaal zijn kantoor (5.500m2), hoogbouw magazijn (4.000m2) en distributie (19.000m2) op één locatie ondergebracht.

Niet alleen de Heutink collega’s werken in monday.com, maar ook alle andere partijen die ondersteunen bij de verhuizingen hebben toegang tot monday.com. Zo is het voor iedereen inzichtelijk wat de status is en wat er nog moet worden gedaan. Mede op basis van de goede ervaringen tijdens de verhuizing, wordt besloten om monday.com verder te introduceren binnen Heutink. De marketing afdeling is de eerste die het oppakt.

Marketeers in monday.com

Alle marketeers werken nu samen in monday.com waardoor er overzicht is over alle projecten die lopen, de belasting op de afdeling en wie wat nog kan oppakken. Veel campagnes kennen standaard processen. Dit is ingeregeld in monday.com, waarbij als een nieuwe campagne wordt opgestart, alle taken en milestones worden uitgezet. Door automatiseringen worden nadat taken zijn afgerond allerlei andere taken, mails, etc geautomatiseerd verstuurd waardoor een enorme tijdsbesparing kan worden gerealiseerd.

Campagnemanagement

Heutink beheert eenvoudig haar campagnes, projecten en interne werkzaamheden op dagelijkse basis.

Inzicht en overzicht

Heutink heeft realtime inzicht en overzicht in de werkzaamheden per persoon, doelgroep en afdeling. Een totaalplanning dus!

Eenduidige processen

Heutink heeft een eenduidig proces voor het afhandelen van één van de drie werkstromen die ze intern kennen.

De voordelen voor Heutink op een rijtje

Inzicht en overzicht

Er is inzicht in alle werkzaamheden die er gepland zijn, in uitvoering zijn en die reeds gedaan zijn. Zo hebben alle collega's altijd alle informatie paraat.

Centraal en automatisch

Processen en projecten zijn gecentraliseerd en geautomatiseerd. Taken zijn opgedeeld in diverse fases per project of campagne en acties zijn aan elkaar gekoppeld.

Samenwerking

Er wordt nauw samengewerkt tussen verschillende teams en collega's. Er is aansturing, iedereen weet wat er gebeuren moet en wat de status is per project of campagne.

Grip op aanvragen

Op alle creatieve aanvragen vanuit andere afdelingen is grip middels monday.com formulieren. Er kan per mail een item in het projectbord worden gezet of handmatig. Hier zit tevens een goedkeuringsmoment op voor de admin users.

Gratis demo of trial

Probeer de 14-daagse trial of vraag gratis een demo aan. Kost niets, maar hierdoor krijg je wel een goede eerste indruk. Gewoon doen!