Zonder monday was de groei van Unlit niet te managen

Zonder monday was de groei van Unlit niet te managen

‘Het werd echt noodzakelijk om software in te zetten om onze projecten, input van klanten en interne processen te stroomlijnen.’

0

Teams binnen Unlit

Die op eigen projectborden werken

0

Gebruikers

Die dagelijks vol enthousiasme werken met monday.com

+

Klanten en leveranciers

Die informatie krijgen over onboarding en samenwerking

0

Acties per maand

Op alle lopende borden die Unlit in monday.com heeft

Unlits uitdaging

Unlit is een startup voor de 3D visualisatie software voor de vastgoed- en interieur professionals. Als startup heeft Unlit te maken met veel facetten van management en een harde groei. Positief, maar uitdagend. Het was daarom niet de vraag of, maar wanneer er een oplossing kwam het managen van alle projecten, de input van klanten en het stroomlijnen van alle interne processen. Een parallel lopende uitdaging was het feit dat team development ook de behoefte had voor tweewekelijkse sprintplanningen.

Founder van Unlit aan het woord

‘Al onze processen verlopen via Monday. Zowel de ontwikkeling als de interne processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd. Daarnaast gebruiken we monday.com dagelijks om projecten te stroomlijnen’, aldus Geert Wessels (Founder Unlit). ‘Externe bedrijven nodigen we uit in onze projectborden om bijvoorbeeld het digitaliseren van content te bewaken, feedback te geven op taken, en onboardingstrajecten te bewaken en te sturen. Ook zetten gebruikers van onze software featurerequests in monday.com’.

Interne processen

Inmiddels heeft Unlit al haar interne processen gevat in monday.com. Er is daarmee geen ruimte meer voor interpretatie, want de waarheid staat in monday.com. Voor iedereen toegankelijk, op één locatie.

Samenwerken met leveranciers en klanten

Unlit werkt met monday.com makkelijker samen met zowel klanten als leveranciers. Hoe? Nou! Door gedeelde borden waarmee zij van onboarding tot een doorlopende samenwerking in contact zijn en transparantie bieden.

Projectinzicht

Alle lopende projecten met, maar ook vóór klanten en interne projecten worden in monday.com gezet. Van planningsfase tot oplevering. De developers doen zelfs hun tweewekelijke sprintmeetings in monday.com. Ideaal!

Enkele voordelen voor Unlit op een rijtje

Marketingagenda in monday.com

Team marketing beheert haar projecten en campagnes in monday.com. Alle stadia zijn voor iedereen inzichtelijk en daardoor werkt iedereen gestructureerder en sneller dan ooit.

IT, klantsucces en sales tezamen

Met monday.com worden processen en werkwijzen vastgelegd en werken teams makkelijker samen. IT, de klant en sales komen in deze totaaloplossing samen.

Groei in het gareel

Als startup is Unlit sterk groeiende. En groei is mooi, maar tevens uitdagend. Unlit haalt momenteel veel waarde uit monday.com door de focus te leggen op het managen van projecten, taken, processen en klanten.

Transparantie richting klant en leverancier

Door een transparant samenwerkingsverband met klanten en leveranciers, komt er nooit iemand voor een verrassing te staan en is voor iedereen altijd alles duidelijk en inzichtelijk.

Gratis demo of trial

Probeer de 14-daagse trial of vraag gratis een demo aan. Kost niets, maar hierdoor krijg je wel een goede eerste indruk. Gewoon doen!