Sales tot finance, iedereen werkt samen in monday.com

Sales tot finance, iedereen werkt samen in monday.com

‘Met monday.com CRM hebben wij een oplossing in handen waarmee alle collega’s samenwerken. Door de flexibiliteit en het intuïtieve karakter is de adoptie van monday.com succesvol afgerond.’

0

Afdelingen

Sales, projectmanagement, finance en services

0

Internationale sales teams

Teams die dagelijks in monday samenwerken met andere teams zoals finance

0 +

Offerte aanvragen

Die per jaar binnenkomen en worden verwerkt in monday.com

0

Automations

Per maand in monday.com die geactiveerd worden

Over Hortilife

Groener dan Hortlife wordt het niet. Hortlife is een toonaangevende speler op de glastuinbouwmarkt. Met 6 internationale salesteams en afdelingen als projectmanagement en finance is het verkrijgen van inzicht in leads, de interne samenwerking en het creëren van contactmomenten in leadtrajecten een heuse uitdaging. Of moeten we zeggen: was?

Gebrek aan inzichten en gegevens

Hortilife had door het gebrek aan een CRM-systeem geen inzage in klantinformatie. Door het missen van inzicht in klantgegevens, waren er geregeld gemiste verkoopkansen. Het opvolgen van potentiële leads en klanten was gewoonweg lastig. Ook was de interne communicatie niet optimaal, omdat medewerkers geen centrale plaats hadden om klantinformatie te delen. Dit leidde tot verwarring en dubbele werkzaamheden. Een ander punt waar Hortilife tegenaan liep was het ontbreken van gegevensanalyse en rapportage in een CRM. Dit beperkte Hortilife in het verkrijgen van waardevolle inzichten om hun bedrijfsbeslissingen te informeren.

Wat Hortilife met monday.com CRM bereikt

  • Inzicht krijgen in alle lead- en klantinformatie

  • Op de juiste momenten contact met leads, prospects en klanten

  • Veel meer relevante contactmomenten rondom een uitgebrachte offerte

  • Een verbeterde interne samenwerking 

  • Classificatie van klanten 

CRM-oplossing

Hortilife heeft met monday.com een gedegen CRM systeem. Alle contactaanvragen, leadstatussen, contactmomenten met de juiste personen en zo verder zijn up to date en inzichtelijk. Een projectplanning in Excel is daarmee verleden tijd.

Communicatie met klant en collega

Het CRM-systeem van sales is gekoppeld met andere afdelingen zoals finance en projectmanagement. Er wordt naadloos samengewerkt tussen teams. Projectcommunciatie alsmede contact met de klant is vastgelegd en wordt gerealiseerd in één tool.