Work OS, wat is het precies?

Blogs - 27 september 2023

Work OS, wat is dat precies?

Leestijd: 2 minuten

Het WorkOS van monday.com kan je het beste vergelijken met Windows op een PC. Net alles Windows zorgt WorkOS ervoor dat alles met elkaar samenwerkt. Bij Windows gaat het om alles op één device, waar het bij monday.com WorkOS gaat het om de samenwerking op een afdeling of zelfs binnen een gehele organisatie.

WorkOS software toolkit

Het WorkOS van monday.com is een soort software toolkit waarmee de integratie van monday.com met andere softwaretools gemakkelijker wordt gemaakt. Het biedt tal van handige tools waarmee je onder meer automatisch taken kunt toewijzen aan teamleden. Zo kun je ook meldingen verzenden als bepaalde voorwaarden zijn voldaan en synchroniseer je informatie tussen verschillende systemen. Het klinkt zo makkelijk en dat is het ook!

Integraties met monday.com met Work OS

Met het Work OS kun je monday.com tevens integreren met andere software-toepassingen die je al gebruikt. Denk hierbij aan CRM-systemen en HRtools. Dit maakt het gemakkelijker om informatie uit te wisselen tussen verschillende systemen, waardoor je team efficiënter kan werken.

Veilig te werk met WorkOS

Het WorkOS biedt de beste beveiligings en compliance functies. Zo ben jij altijd verzekerd van beveiliging en privacy zoals dat hoort. En wist je dat je workflows en integraties naar hartelust kan aanpassen aan de veranderende behoeften van je organisatie? Zo blijf je altijd flexibel en pas je je makkelijk aan op in- en externe innovaties.

Evero als partner van monday.com en haar Work OS

Kortom, het WorkOS van monday.com maakt het makkelijker om te integreren met andere software-toepassingen. Alsmede het automatiseren van workflows, het veilig uitwisselen van gegevens en flexibel zijn. Het draagt dan ook bij aan een efficiëntere en productievere manier van werken voor je organisatie. Evero is officieel partner van monday.com en haar WorkOS.