Vacature implementatie consultant

Vacature

Word jij onze nieuwe implementatie consultant?

Rijssen
32 - 40 uur
HBO/WO
Max. € 4.500,- p.m.
Rijssen
32 - 40 uur
HBO/WO
Max. € 4.500,- p.m.
Vacature alert

Implementatie consultant bij Evero

Als consultant van monday.com heb jij kennis van één van de snelst groeiende en populairste SaaS-oplossing ter wereld. Hoe tof is dat? Evero is gecertificeerd partner van monday.com en samen maken wij dagelijks het verschil voor onze klanten. Voel jij jezelf thuis in een jong, dynamisch én ambitieus team? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Bestaande of nieuwe accounts? Jij zorgt als consultant dat monday.com optimaal wordt ingericht voor de klant. Je werkt nauw samen met de klant en zorgt ervoor dat de tool helemaal naar wens van de klant wordt ingericht. Een adviserende rol is dan ook voor jou weggelegd. Je zorgt dat de deadlines gehaald worden en de verwachtingen matchen (of liever gezegd worden overtroffen). Je zet workflows op, zorgt dat derden applicaties kunnen koppelen en implementeert de vele mogelijkheden van monday.com. En de ervaring die je opdoet met de klanten? Die zet je in om de dienstverlening van Evero te optimaliseren.

Wie zijn wij?

Evero is een startup die zich focust op de dienstverlening rondom monday.com. Ons team is compact en divers, zowel in leeftijd, ervaring als specialisme. Ons klantenportfolio is snelgroeiend en daarom verwelkomen we graag een nieuwe implementatie consultant. 

Wat bieden wij?

Natuurlijk krijg je bij ons alle gangbare voorwaarden en daar gaan we graag open met je over in gesprek. We kunnen je beschrijven waarom Evero zo’n toffe werkgever is, maar beter ervaar je dat zelf. Onze organisatie is zo plat als een pannenkoek, dus je kunt je ook nog eens alle kanten op en jezelf ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Om wat richtlijn aan de functie geven, maar zeker niet in beton gegoten, hieronder enkele punten waar wij aan denken:
  • Enkele jaren ervaring met consultancy, implementaties, support en trainingen;
  • Klantgericht, met goede presentatievaardigheden om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen;
  • Je hebt een passie voor digitale transformatie en bedrijfsprocessen;
  • Het is heel handig als je goede tijd managementvaardigheden hebt. Je kan verschillende lopende projecten beheren;
  • Creatieve en samenwerkende mentaliteit;
  • Vloeiend Nederlands en Engels, is een must;
  • Heb je al ervaring met zogenoemde low-code platforms, dan is dit een groot voordeel;
  • Als je (enige) ervaring hebt met het werken met webontwikkelingsframeworks, Javascript, HTML, REST API, dan biedt dit jou de mogelijkheid om apps te bouwen bovenop de monday.com
 
We zijn ook heel nieuwsgierig naar jouw vaardigheden. Laat je dus vooral niet uit het veld slaan als bovenstaande richtlijnen jou niet per definitie beschrijven. Laten we het gesprek aangaan!
Ken je monday.com en/of ben je geïnteresseerd om ermee te werken als consultant? Solliciteer direct, dan gaan we eens in gesprek. Ook als je twijfelt of het bij je past, kunnen we altijd het gesprek – al dan niet online – aangaan.
Eerst wat meer weten? Neem contact op met leo@evero.nl
De vacature staat open tot we de juiste match hebben gevonden.