Vacature meewerk- of afstudeerstage

Vacature

Stage lopen bij Evero? Doen!

Rijssen
40 uur
HBO/WO
Vacature alert

Meeloopstage bij Evero

Zoek jij voor komend schooljaar een toffe meeloopstage? Een stage wil je natuurlijk doen bij een organisatie die bij je past, maar waar je ook de juiste coaching krijgt van collega’s. Dat snappen we heel goed. Je wilt leren, mee worden genomen in het werkveld en bijvoorbeeld ook mee op pad naar klanten. Echt aan het werk dus. Bij Evero kan dat!

Wat ga je doen?

Dat is een goeie vraag. Dat weet jij waarschijnlijk op dit moment beter dan wij. We zetten hoog in op coaching en hebben veel werkzaamheden inhouse, die doen we dus zelf. Vandaar dat je om bij ons stage te lopen niet per se een bepaalde studierichting hoeft te hebben. Doe jij bijvoorbeeld een opleiding in de IT-sector, marketing en communicatie, design of een opleiding in het kader van verkoop? Bij ons kun je bedrijfsbreed meekijken en we gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken hoe jij met jouw opleiding en persoonlijke interesses bij Evero zou kunnen passen.  

Wie zijn wij?

Evero is een startup (kleinschalige organisatie en daarom erg gericht op onze medewerkers en klanten)die zich focust op de dienstverlening rondom monday.com. Ons team is compact en divers, zowel in leeftijd, ervaring als specialisme. Voor komend schooljaar verwelkomen we graag een passende stagiaire. Ben jij dat? 😉

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je natuurlijk een mooie werkplek in ons kantoor in Rijssen. Stagevergoeding hoef jij je ook niet druk over te maken bij ons. We kunnen je hier uitgebreid vertellen waarom Evero zo’n toffe stageplek is, maar beter kom je daar zelf achter. Gewoon een keer hier. Onze organisatie is zo plat als een pannenkoek, dus je kunt je ook nog eens alle kanten op en jezelf ontwikkelen tijdens je stage. 
Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. En wil je eerst wat meer weten voor je je gegevens achterlaat, dan kun je Leo even mailen via leo@evero.nl.