Elk project een eigen monday dashboard

Nieuws - 12 september 2023

Elk project in een eigen monday dashboard

Leestijd: 3 minuten

Elk project een eigen monday dashboard. Dat betekent snel overzicht in de details van een project. Je ziet in één opslag de status van alle acties, wie waarvoor verantwoordelijk is en wat de deadlines zijn. Je werkt nauw samen met collega’s in projectteams en ziet enkel wat jij nodig hebt. 

Een aangepast monday dashboard per project

Dashboards per project zijn een belangrijk onderdeel van de functionaliteit van monday.com. Met monday.com kun je aangepaste dashboards maken voor elk project, waarbij de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s) in één oogopslag zichtbaar zijn. Je kan er dan voor kiezen om verschillende soorten widgets in je dashboards te gebruiken, zoals grafieken, meters, kalenders en tijdlijnen. Deze widgets kunnen worden aangepast om jouw specifieke behoeften per project.

Projectstatus altijd bij de hand

Bovendien biedt monday.com de mogelijkheid om dashboards te delen met teamleden en belanghebbenden, zodat iedereen op de hoogte blijft van de voortgang en prestaties van het project. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor het rapporteren aan klanten of hoger management. Voor hen is het essentieel om altijd en overal de projectstatus actueel te hebben.

Snel en vroegtijdig anticiperen met het monday dashboard

Door het gebruik van dashboards kunnen teams snel inzicht krijgen in de status van het project en potentiële problemen vroegtijdig identificeren. Dit stelt jou in staat om snel aanpassingen te maken en het project op schema te houden. Bovendien helpen de dashboards bij het communiceren van de voortgang en prestaties van het project naar belanghebbenden, wat bijdraagt aan een effectieve samenwerking en betere besluitvorming. Ben je al om?