Partner van monday.com

Evero is gecertificeerd partner van monday.com

Laat alle disciplines in jouw organisatie samenkomen in een all-in-one tool. Evero helpt jou als officieel partner van monday.com.

Een weergave van projectaanvragen en projectgoedkeuringen in Monday

Evero is gecertificeerd partner van monday.com. Dat betekent dat we er alles van weten en organisaties goed kunnen begeleiden in het traject om deze oplossing te gaan gebruiken en uit te bouwen. Door de omvang van deze zeer gebruiksvriendelijke oplossing, haal je er het beste uit wanneer de oplossing op maat is gemaakt voor jouw organisatie.

Samen doelen stellen

Met al je teams werken in 1 tool

Met monday.com werk je met de hele organisatie in één tool. Wel zo prettig. Het verbindt teams, geeft inzicht en laat je sneller je doelen bereiken. Evero is gecertificeerd partner van deze all-in-one tool die jou veel voordeel gaat geven. We helpen jullie graag op weg. Laten we beginnen bij het stellen van jullie doelen en spelende uitdagingen. Een goede start is immers het halve werk.

op weg met monday.com

Evero is gecertificeerd partner van monday.com

Dat betekent dat we samen kijken wat jullie uitdagingen zijn. We richten op basis van jullie behoeften monday.com in en overleggen samen wie wat oppakt. Zo ben je altijd zelf in de lead. Werken jullie al een tijdje met monday.com en willen jullie verder uitbouwen, dan kijken we waar jullie nu staan en kijken we waar we voordelen kunnen behalen. Met Evero haal je altijd het beste uit de software.

partner bij de hand

Sparringspartner, hulp en vraagbaken voor jou

Evero is voor jou een sparringspartner, biedt alle hulp die je nodig hebt en is een vraagbaken voor jou en al je collega's. Zo loop je nooit vast en haal je alles uit monday.com. Je weet altijd wat je aan ons hebt en kunt ons inzetten op een manier die het beste past bij jullie organisatie. We zijn er voor jou, ondersteunend door monday.com als centrale basis.