monday.com partner en specialist

Een monday.com partner en specialist helpt jouw organisatie verder

Jouw monday.com specialist dient altijd een monday.com partner te zijn. Waarom? Zo hebben zogenoemde partners een samenwerkingsverband met monday.com; ze zijn dus als het ware dealer van het product. Het grootste voordeel voor jou is dat je ervan op aan kunt dat ze alles van monday.com weten. Daarbij zijn partners vaak dichtbij je in de buurt en zitten ze niet ergens in een headquater elders, soms ook nog eens in een ander land. Wist je dat Evero ook officieel partner van monday.com is?

Partner van monday.com

Dankzij het partnerschap van Evero met monday.com kun jij als organisatie vertrouwen op volledig advies in de breedte. Of je nu wilt starten met monday.com, op zoek bent naar een implementatiepartij ofwel vragen hebt over je huidige inrichting van de software. Een partner van monday.com helpt je op weg en bekijkt objectief het gebruik van monday voor jouw organisatie. Zo maak je op zo efficiënt mogelijke wijze gebruik en haal je alles uit de software.

Een monday specialist heb je nodig

Partners van monday.com zijn automatisch ook specialist. Geen vraag is te gek en alle informatie over de tooling en (upcoming) updates is paraat. Een specialist zoals Evero is in staat om aanpassingen te doen aan het platform. Dit om het platform specifiek voor jou en jouw wensen in te richten. Om jou en collega’s beter te laten samenwerken. Bijvoorbeeld het op maat maken van workflows en het inrichten van de meest simpele ofwel complexe automatiseringen. En ook aangepaste integraties met andere tools realiseren – zodat jij al je tools gecentraliseerd hebt in één centrale waarheid – kun je aan een specialist overlaten. 

Ondersteuning van een gedegen partner

Of je nu al monday.com gebruikt ofwel het overweegt: er komt een moment dat je ondersteuning nodig hebt. Je gaat de software met meerdere mensen gebruiken, je loopt tegen strategische punten op of je wilt bijvoorbeeld meer dan het standaard work management. Ondersteuning is key, hoe dan ook. Of je nu in de startblokken staat, al een tijdje gebruik maakt van monday.com en wilt uitbouwen ofwel je tegen vraagstukken aanloopt en een sparringspartner zoekt. Zo haal je het beste uit de software naar boven en plukken jij en collega’s er de vruchten van.

Training krijgen van een specialist op locatie

Ook trainingen worden verzorgd door monday specialisten. Zo kun je inzetten op een training voor alle hoofdgebruikers (admin users). Of juist voor het hele team, zodat iedereen weet welke automatiseringen er zijn en welke werkprocessen er gelden binnen jullie organisatie. Een training van een monday.com specialist wordt geheel op jouw wensen ingericht en uitgevoerd.

Altijd op de hoogte van de nieuwste updates en releases

Officiële monday.com partners horen altijd als eerste over de nieuwste updates en releases die monday.com uitrolt. Soms kan er zelfs al vroegtijdig gebruik worden gemaakt van een beta versie. Super tof en altijd dichtbij het vuur. Heb je een partner en specialist, dan ben je altijd up to date en kun je ervan op aan dat jij monday.com inzet op een manier die bij de organisatie past. Op die manier komen er meer voordelen uit dan je op voorhand had kunnen denken.

Al een monday.com partner in het vizier?

Kennismaken

Kennismaken kost niets. Neem eens contact op, dan kunnen we elkaar beter leren kennen.

Ontdek de voordelen

Op basis van informatie die je ons geeft, kunnen wij de vertaling naar monday maken en je de (uiteindelijke) voordelen vertellen op basis van een gedegen advies gebaseerd op jullie wensen.

Vrijblijvend sparren

We kunnen naderhand altijd vrijblijvend sparren. Vertel ons je vraagstuk. Wat speelt er bij jullie?

Samenwerking

Zijn we beiden enthousiast? Dan kunnen we overgaan tot samenwerken. Dan mag je Evero beschouwen als jouw persoonlijke monday.com partner én specialist.