monday.com opnieuw als leider erkend door Gartner

Waarom leider zijn in het Gartner Magic Quadrant ertoe doet

Dit jaar is voor de tweede keer op rij monday.com aangemerkt als leider in het Gartner Magic Quadrant. Gartner heeft monday.com geselecteerd in het kader van Collaborative Work Management. Aangemerkt worden als leider door Gartner is een bewijs van de waarde die monday als multiproductplatform biedt aan meer dan 225.000 klanten over de hele wereld. 

Waar monday.com in het Gartner Magic Quadrant staat

Hieronder zie je de positie van monday.com in het Magic Quadrant. monday.com stond in 5 van de 7 user cases in de Gartner Critical Capabilities for Collaborative Work Management op nummer één. Daarbij is het platform erkent als leider vanwege haar onderscheidende vermogen en volledigheid van visie. Gartner definieert de markt voor Collaborative Work Management als ‘producten die taakgestuurde werkruimten bieden waarmee eindgebruikers kunnen plannen, coördineren en automatiseren’. De erkenning van Gartner volgt op erkenning van monday.com als leider voor adaptief projectmanagement en rapportage.

Ben je nou nieuwsgierig naar het volledige rapport van Gartner over monday.com? Check deze hier.

Waarom onderscheiden worden door Gartner zo waardevol is

Gartner is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau dat informatie, advies en hulpmiddelen biedt voor bedrijven. Niet alleen op het gebied van IT, maar ook bijvoorbeeld HR en finance, klantenservice en ondersteuning, juridische en compliance-, marketing-, verkoop- en supply chainfuncties. We zijn als partner en monday.com specialist supertrots dat monday.com voor de tweede keer op rij zo hoog gepositioneerd wordt. Aldus ons niet voor niets 😉