+200 integraties met monday.com

Nieuws - 12 september 2023

+200 integraties met monday.com

Leestijd: 2 minuten

Wat denk jij? Zijn er genoeg integraties met het populaire monday.com? De tool fungeert als basis voor jouw werkzaamheden en samenwerkingen. In het kader van samenwerking zijn er tal van directe integraties mogelijk. We lichten er graag een paar voor je uit:

Uitgelichte integraties met monday.com

 1. Google Drive:
  Met de Google Drive-integratie kunnen gebruikers bestanden en mappen van Google Drive rechtstreeks in hun monday.com-borden en taken bekijken en beheren.

 2. Slack:
  Met de Slack-integratie kunnen gebruikers meldingen van hun maandag.com-borden rechtstreeks naar Slack-kanalen sturen en snel antwoorden en opmerkingen van Slack-berichten in hun borden ontvangen.

 3. Microsoft Teams:
  De Microsoft Teams-integratie stelt gebruikers in staat om rechtstreeks vanuit hun Microsoft Teams-kanalen meldingen en updates van hun maandag.com-borden te ontvangen.

 4. Zapier:
  Zapier is een platform waarmee gebruikers eenvoudig hun maandag.com-borden kunnen integreren met honderden andere apps en tools, waaronder Gmail, Trello en Salesforce.

 5. Mailchimp:
  Met de Mailchimp-integratie kunnen gebruikers eenvoudig hun e-maillijsten en campagnes vanuit Mailchimp beheren en volgen vanuit hun monday.com-borden.

 6. Jira:
  De Jira-integratie stelt gebruikers in staat om hun Jira-taken en -projecten rechtstreeks in hun maandag.com-borden te bekijken en beheren.

Andere integraties zijn onder meer GitHub, Asana, Dropbox, Zendesk, HubSpot en meer. Doordat je monday makkelijk koppelt met andere tools die je gebruikt, krijg je één basisplatform waarin je alles onder één dak hebt voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Ontdek hier alle mogelijke integraties.

Kortom, monday.com biedt integraties met een breed scala aan apps en tools, waardoor gebruikers hun workflow kunnen stroomlijnen. Dagelijkse werkprocessen worden hier gecentraliseerd op één online locatie. Met deze integraties kun jij als gebruiker informatie naadloos synchroniseren tussen verschillende tools en platforms. Dit geeft eenvoudig inzicht, werkt pragmatisch én bespaart jou enorm – maar dan ook enorm – veel tijd 😉