Gold partner monday.com

Gold Partner van monday.com

Evero is officieel Gold Partner van monday.com. In deze all-in-one-tool komen alle disciplines binnen jouw organisatie samen. Wij helpen je als partner op weg, implementeren, adviseren, trainen en zo meer.

Een weergave van projectaanvragen en projectgoedkeuringen in Monday

Evero is gold partner van monday.com. We weten alles van monday.com en begeleiden organisaties in het traject om monday.com te gaan gebruiken en er alles uit te halen wat erin zit. We implementeren monday.com op een manier die perfect past bij jouw organisatie en collega's. Op naar een nieuwe manier van werken!

Stel samen doelen

Alle teams in 1 tool

Met monday.com werk je met z'n allen in één tool. Om dit in te richten, heb je kennis en kunde nodig. Daar komt een partner om de hoek kijken. Als gecertificeerd gold partner van monday.com mag je op Evero vertrouwen.

Gold partnership

Evero is gecertificeerd gold partner van monday

Wij zijn gecertificeerd gold partner van monday.com. We kijken naar de uitdagingen van onze klanten. Het hebben van een partner zorgt ervoor dat je altijd het beste uit monday.com, vragen kan stellen, op de hoogte bent van nieuwe features en meer.

partners in crime

Partners in crime

Evero is jouw partner in crime. Als gold partner bieden we alle hulp die je nodig hebt. Loop je ergens tegenaan, dan helpen we je direct. Vanaf de start, tijdens de implementatie en daarna. Je weet precies wat je aan ons hebt, want dat hoort zo vinden wij.