Het belang van een goede monday.com partner

Blogs - 23 oktober 2023

Het belang van een goede monday.com partner

Leestijd: 2 minuten

Evero is officieel partner van monday.com. Het samenwerken met een gedegen en bewezen partner heeft verschillende voordelen voor gebruikers.

Uitgelichte integraties met monday.com

Evero is officieel partner van monday.com. Daarom mag je automatisch vertrouwen op een uitgebreide ervaring en expertise in het implementeren en optimaliseren van het platform. We helpen bij het identificeren van de specifieke behoeften van een organisatie en het aanpassen van monday.com om aan deze behoeften te voldoen.

Alles centraal op een locatie met monday

Partners van monday.com moeten in staat zijn om aanpassingen te maken aan het platform om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Dit kan variëren van het op maat maken van workflows en automatiseringen tot het creëren van aangepaste integraties met andere tools. Bij Evero ben je hiervoor dus aan het juiste adres. 

Evero helpt bij het optimaliseren van workflows en processen, waardoor bedrijven efficiënter en productiever kunnen werken. Dit kan leiden tot kostenbesparingen en een verbeterde bottom-line voor de organisatie. En dat wil je.

Ondersteuning en training via partner monday.com

Partners van monday.com bieden vaak ondersteuning en training aan hun klanten om hen te helpen het meeste uit het platform te halen. Dit kan variëren van het bieden van online trainingssessies tot het bieden van persoonlijke begeleiding bij de implementatie en het gebruik van het platform.

Leuk! Als eerste toegang tot de nieuwste functies en updates

Yay, het leukste punt. Evero heeft als partner van monday.com vaak toegang tot nieuwe functies en updates. Nog voordat ze beschikbaar zijn voor het grote publiek. Dit stelt ons in staat onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en hen te helpen bij het implementeren van nieuwe functies en mogelijkheden.