Evero’s monday.com event was een succes

Terug naar de schoolbanken

Evero's monday.com event was een succes

Voor heel even mochten we terug naar de schoolbanken. Het monday.com event van Evero vond woensdag 2 november plaats met als locatie Heutink Groep in Nijverdal. Een toffe locatie voor een gaaf event waar onze klanten, monday.com gebruikers en monday.com specialisten – die zijn overgevlogen uit Israël en London – hun kennis hebben gedeeld, van elkaar hebben geleerd en inspiratie hebben opgedaan. 

Een kleine duik in het event

Loop Earplugs, Moddit Digital Agency, Heutink Groep, twee monday.com specialisten en het gehele team van Evero waren aanwezig. Frans-Jan Menten en Remi Vandaele hielden een presentatie over de achtergrond, visie en nieuwe functionaliteiten van monday.com. Remy Essers van Heutink, Anne-Marie van Overveld van Loop Earplugs en Judith Sasbrink van Moddit Digital Agency hebben ervaringen gedeeld van hun eigen monday.com oplossing met alle aanwezigen. Naderhand hebben we natuurlijk met z’n allen het event afgesloten met een gezellige borrel. Al met al een super toffe dag die zeker voor herhaling vatbaar is.  

Nieuwe inzichten

Tijdens het event zijn ook monday.com dashboarden gedeeld. Hoe laat de marketing bij Heutink monday.com voor hen werken? Hoe gaat de creatieve afdeling van Loop Earplugs om met de inrichting? En zo verder. We hebben inmiddels diverse afspraken gemaakt om de bestaande monday.com omgevingen van de bezoekers verder uit te breiden dankzij het leren van elkaar. Gaaf! 

Wil jij meer weten van monday.com?

Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis demo bij ons aan. We vertellen je graag meer en laten zien hoe onze klanten op hun manier voordeel halen uit monday.com!