5 redenen om te starten met monday.com

Nieuws - 12 september 2023

5 redenen om te starten met monday.com

Leestijd: 5 minuten

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: monday.com is geschikt voor elk type bedrijf en elke branche. Hieronder enkele voordelen van het gebruik van dit platform voor jouw organisatie.

Grote mate van flexibiliteit met monday.com

Elke organisatie is uniek. Je herkent het vast, dat binnen je organisatie verschillende teams unieke eisen hebben om projecttaken op de best mogelijke manier uit te voeren. Met monday.com kun je oneindig veel aangepaste workflows creëren volgens jouw specifieke behoeften en die van je team. Ook kan de software worden aangepast voor alle soorten projecten en teams en precisie leveren in alle use cases die binnen de organisatie aanwezig zijn.

Rijke visuals

Monday.com is een visueel platform. Dat is top voor de gebruikersvriendelijkheid en daarom is het een tool om die eenvoudig en makkelijk te gebruiken is. Teams kunnen in de regel overweldigd worden door vele taken en tijdslijnen die zijn uitgezet. Met de dashboards van monday.com kan iedereen er gemakkelijk doorheen navigeren.

Zo gebruikt monday.com bijvoorbeeld een kleurcoderingsschema om projecten te visualiseren en het houdt voortgang van taken bij. Zo zie jij in één oogopslag alle informatie die je nodig hebt. Dat is pas handig! Je kunt monday.com ook naar eigen inzicht inrichten. Of je nu de voorkeur geeft aan de traditionele spreadsheetweergave of aan iets moderners zoals Kanban-borden, kaartweergaven en grafieken. Je geeft het vorm zoals jij dat fijn vindt.

Betere communicatie en samenwerking

Werken aan dagelijkse taken en projecten – vooral op bedrijfsniveau – houdt vaak samenwerking in tussen verschillende teams en afdelingen. Wanneer meerdere mensen samenwerken aan een taak of project, kan het een uitdaging zijn om iedereen op één lijn te krijgen.

monday.com biedt daarom alle hulpmiddelen om dergelijke problemen aan te pakken. Het dient als een sterk samenwerkings- en teamcommunicatieplatform. Monday.com geeft niet alleen prioriteit aan het beheren van projecten en taken, maar ook aan people management. Door deze tool te gebruiken, kun je eindelijk onnodige vergaderingen verminderen zonder toevlucht te nemen tot uitputtende e-mail threads om teams op de hoogte te houden.

Krachtige rapporte en analyse

Eén van de meest vitale aspecten van effectief projectmanagement is tijdige en effectieve rapportages. monday.com heeft geavanceerde rapportage-mogelijkheden waarmee je in één oogopslag de status van jouw project kunt zien. Tegelijkertijd kun je ook inzoomen met diepgaande analyses om waardevolle inzichten te krijgen in de voortgang van projecten, teamprestaties, budgetten en andere belangrijke statistieken. Met deze tool krijg je dus een 360-graden overzicht van lopende projecten, terwijl je alle standaardgegevens meet die je moet controleren.

En dan over de prijs...

Je krijgt niet alleen de beste functies die een werk management platform te bieden heeft, deze management tool van monday.com garandeert een goede waarde voor je investering. Het platform is heel redelijk geprijsd. Dat is waarom alle type bedrijven, zo klein of groot als ze zijn, enthousiast worden. Niet voor niets zijn er dan ook al meer dan 150.000 gebruikers.

Meer weten?

Wil je vrijblijvend meer weten? Neem gewoon eens contact met ons op. We hebben ook een 14-daagse proefversie voor je: klik hier Zo kun je op je eigen tempo rondneuzen in monday.com, terwijl je toegang hebt tot alle belangrijke functies.