Wat is monday.com?

Maak het jezelf makkelijk met monday.com

monday.com is een alles-in-één werkbeheerplatform. Het helpt teams hun workflow ofwel processen te stroomlijnen. Het systeem focust zich op naadloos samenwerken en het effectief beheren van complexe projecten. Je werkt gewoon vanuit de cloud en het is ontworpen om jouw werk te vereenvoudigen dankzij handige tools en applicaties. Hiermee worden je dagelijkse werkzaamheden een eitje.

monday.com is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig platform voor het beheren van projecten, klantrelaties, personeelszaken, softwareontwikkeling en zo verder. Het is daarmee een werkbesturingssysteem (Work OS).

Waarvoor wordt monday.com gebruikt?

monday.com is er voor organisaties die verschillende werkstromen eenvoudig willen afhandelen. Het stelt organisaties en teams in staat om samen te werken aan complexe projecten, taken te plannen en projecten te visualiseren op de meest eenvoudige en gedetailleerde manier. Daarnaast is flexibiliteit één van de belangrijkste kenmerken. Het is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Dat maakt het een must-have voor elke organisatie die in teamverband werkt.

Voor wie is monday.com?

1. Klantgerichte teams

Klantgerichte teams zoals marketing, verkoop en klantenservice vinden in het CRM-gedeelte van monday.com precies het hulpmiddel dat ze nodig hebben om hun activiteiten te vereenvoudigen én tegelijkertijd betere klantrelaties op te bouwen. Het dient als een uniform platform voor het bijhouden van al jouw klantinteracties. Daarnaast kun je het ook gebruiken om workflows voor klantbetrokkenheid te stroomlijnen en te automatiseren voor een nog betere productiviteit.

2. Marketing en creatieve teams

monday.com helpt je bij al je marketing en creatieve initiatieven. Het maakt voor jou mogelijk om deze op één plek op elkaar af te stemmen. Het platform biedt de zichtbaarheid die nodig is om lopende initiatieven te volgen, zodat er betere strategische beslissingen kunnen worden gemaakt die aansluiten bij de marketingdoelstellingen. Het stelt gebruikers tevens in staat om workflows te automatiseren, zodat campagnes effectiever verlopen. Informatie die wordt doorgegeven door campagnemanagers aan de verschillende leden van hun teams wordt gestroomlijnd.

3. Projecten en portfolio’s beheren / Projectmanagers

Voor het beheren van projecten en portfolio’s biedt monday.com een gecentraliseerde hub. Zo zie je in één oogopslag het grotere geheel en beheer je alles vanaf één centrale plek. Wel zo handig. Naast het overzicht van alle tools die nodig zijn om projecten te overzien, helpt het ook bij het automatiseer van je projectworkflows en daarmee projectteams beter te beheren. Inzicht is key!

4. Voor product- en ontwikkelteams

monday.com functioneert als een gecentraliseerde werkruimte voor product-en ontwikkelteams. Het is een veelzijdige tool voor het plannen van productiteraties, het ontwikkelen en bewaken van product roadmaps, het bijhouden van bugs en het soepel beheren van productontwikkeling workflows. Ben je al overtuigd?

Conclusie

monday.com is een must-have tool voor kleine en middelgrote bedrijven, zo ook voor grote organisaties waarin in teamverband wordt gewerkt. Als flexibel en transparant werkbeheerplatform is monday.com het overwegen waard voor verschillende gebruikssituaties. Het is betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Door dat laatste is het investeren in uitgebreide trainingen dan ook niet nodig. Je krijgt het makkelijk onder knie. Dat is ook voor de acceptatie van werknemers een fijne bijkomstigheid. monday.com maakt het leven makkelijker. En zo hoort het ook. Het feit dat het systeem integreert met externe oplossingen of tools, maakt dit platform een van de meest veelzijdige alles-in-één platform voor het beheer van het dagelijkse werk in jouw organisatie.

 

Wil je vrijblijvend meer weten? Neem gewoon eens contact met ons op. We hebben ook een 14-daagse proefversie voor je: klik hier Zo kun je op je eigen tempo rondneuzen in monday.com, terwijl je toegang hebt tot alle belangrijke functies.

Comments are closed.