Evero is gecertificeerd partner van monday.com. Wat is dat?

Evero is partner van monday.com

Of je momenteel al gebruik maakt van monday.com of op het punt staat het in te richten en ermee te gaan werken, het hebben van een goede partner is fijn. Helemaal als je het hebt over software van dergelijke omvang. Een optimale inrichting, best practises en altijd antwoord op al je vragen is daarom erg belangrijk!

 

Wat een officiële partner van monday.com je biedt

Met Evero als officieel partner van monday.com heb je support dat precies past bij jouw organisatie. We bieden een totaaloplossing voor het gebruik van monday.com in de breedste vorm. Je kunt ons zien als helpende hand, een duwtje in de rug om het beste uit monday.com te halen. Dit is wat Evero als gecertificeerd partner voor jou kan betekenen:

– Advies en support op maat
– Inrichting en implementatie
– Trainingen
– Continue optimalisatie
 
De beste support voor jou
Met Evero heb je altijd snel antwoord op al je vragen. Wij zetten graag in op een vast aanspreekpunt dat jou helpt om het beste uit monday.com te halen. Je kunt ons dan ook altijd rechtstreeks je vragen stellen of om hulp vragen zonder dat je dit via een ticketingsysteem of algemeen e-mailadres hoeft te doen. Dat scheelt je tijd, maar zo creëer je ook een band. Wij willen dat jij weet dat we samen het beste uit monday.com gaan halen voor jouw organisatie.
 
Het belang van gecertificeerde partners
Monday.com heeft alle belang bij goede partners. Waarom? Het is een zeer gebruikersvriendelijke SaaS-oplossing. Het kan enorm veel en juist daarom is het voor monday.com key om goede partners als Evero te hebben. Zo kunnen zij ervan op aan dat er advies op maat wordt gegeven en er hulp is bij de inrichting en continue optimalisatie. Een partner is persoonlijk en biedt hulp op maat. Iets waar een systeem als monday.com om vraagt.
 
Over monday.com
Met monday.com stroomlijn jij je processen en kies je voor een maximale productiviteit. Je hebt één tool die je alles biedt wat je nodig hebt. Je centraliseert al je taken, processen, tools en bestanden. Je bespaart enorm veel tijd, door al je tools te fuseren in één programma. Je brengt je teams samen en behaald zo veel sneller je doelen.
 
Kun jij ook een partner gebruiken? 
Gebruiken jullie al monday.com? Kies dan voor een goede partner die meekijkt naar jullie huidige inrichting en verbeterpunten. Maak je nog geen gebruik van monday.com, dan kijken we graag mee hoe het systeem het beste voor jullie kan worden ingericht. We helpen met implementeren, trainen, optimaliseren en we bieden on-going support. Evero als monday.com partner helpt jou het beste uit de tool te halen
 
Wil je vrijblijvend meer weten? Neem gewoon eens contact met ons op. We hebben ook een 14-daagse proefversie voor je: klik hier Zo kun je op je eigen tempo rondneuzen in monday.com, terwijl je toegang hebt tot alle belangrijke functies.
Comments are closed.