Ultieme samenwerkingen in en tussen teams

Welke teams kunnen er werken met monday.com?

monday.com is een veelzijdig platform. Het is geschikt is voor een breed scala aan teams en bedrijven: van kleine startups tot grote ondernemingen en non-profitorganisaties. Het platform wordt zo aangepast en geconfigureerd, dat het precies voor jouw organisatie past. monday.com is de ideale keuze voor een organisatie met een grote diversiteit van teams en afdelingen, zoals:

Sales en marketing teams

De tool biedt functies voor het beheren van leads, deals, campagnes, klantcommunicatie en het volgen van de verkoopprestaties. Het is dé ideale oplossing voor verkoop- en marketingteams die op zoek zijn naar een centrale hub om al hun informatie en processen te beheren. Zeker ook als onboarding van klanten een belangrijk onderdeel uitmaakt van je bedrijfsproces. Vanuit een gewonnen opportunity wordt automatisch jouw specifieke onboardingsprogramma opgestart. Hoe ideaal is dat?

Projectmanagement teams 

Onder meer biedt monday.com takenlijsten, tijdslijnen, Gantt-grafieken en rapportages. Het is de ideale oplossing voor projectteams die behoefte hebben aan een platform dat hen helpt bij het plannen, organiseren en bijhouden van projecten. Niet voor niets staat monday.com in het leiderschap quadrant van Gartner.

HR teams

Wist je dat monday.com allerlei functies biedt voor het bijhouden van werknemersinformatie, taken en deadlines, feedback, on- en offboarden van collegae, en prestatiebeoordelingen? Ben je als team op zoek naar een centraal platform voor het beheren van alle aspecten van het personeelsbestand, dan heb je die bij dezen gevonden.

IT teams

Speciaal voor IT’ers biedt monday.com functies voor het bijhouden van problemen en bugs, het beheren van taken en projecten, en het plannen en beheren van software-updates. Het stroomlijnen van processen en het efficiënt beheren van technische projecten wordt hiermee een eitje.

En dat zijn nog lang niet alle teams

De genoemde teams hierboven zijn lang niet alle teams waarvoor monday.com speciale functionaliteit heeft. Neem eens contact met ons op om te bekijken wat er beschikbaar is voor jouw team (psst.. je zult verrast zijn 😜).

Comments are closed.